Svamp- och grönsakscrêpes
Ingredienser för 4 personer
8 pannkakor
200 g färsk svamp
1 aubergine
1 squash
1 rödlök
2-3 msk creme fraiche
1 dl riven Västerbottensost eller annan lagrad ost
1 msk smör
salt och peppar

Skriv ut denna sida
   

Gör så här

1. Grovhacka svamp, tärna aubergine och squash, hacka rödlöken. Fräs i smör ca 5 min.

2. Blanda i creme fraiche och ost. Smaka av med salt och peppar.

3. Fördela fyllningen på pannkakorna och rulla ihop dem. Lägg dem i en smord form (med skarven nedåt!) strö över ost.

4. Gratinera i 250ºC i 10 min.

Servering: Servera med en tomat- och löksallad.
 

Till de här crêpsen kan man beroende på tillfälle och humör välja rött, vitt eller öl. Allt passar lika bra.