Grillad marulk med tomat-, dill- och getostsallad
Ingredienser för 4 personer

4 kotletter marulk ā 200 g

4 msk olivolja

salt och peppar

 

Sallad:

350 g gula och röda cocktailtomater

10 salladslökar

1 dl hackad dill

salt och peppar

100 g getost

Skriv ut denna sida
   

Gör så här

1. Börja med salladen. Dela tomaterna och blanda med finskuren lök, dill och 2 msk olja i en bunke. Salta och peppra. Fördela salladen på 4 tallrikar och smula över osten.

2. Pensla fisken med resten av oljan, salta och peppra. Grilla eller stek fisken cirka 3 minuter på varje sida.

Servering:
Servera marulken med salladen och nykokt potatis.
 

Dryck: Till den härliga marulken med sitt fasta kött passar det utmärkt med ett mjukt & bärigt rödvin. Ett vitt, torrt, friskt & fruktigt vin är också ett mycket gott alternativ.