|
FISKGRATÄNG THAI
FÖR 4-6 PERSONER
2 paket frysta, tinade
fiskfiléer, t ex sej(a400g)
1 paket frysta wokgrönsaker (500-600 g)
1 burk thailändsk grytbas, t ex Massamunv (400 ml)
4 salladslökar
salt |
Skriv ut denna sida
|
GÖR
SÅ HÄR:
1. Sätt ugnen på 225°C
2. Lägg (de tinade) fiskblocken i
en ugnssäker form. Strö 1 tsk salt över fisken. Täck fisken
med wokgrönsakema. Fördela thai-grytbasen över.
3. Ställ in mitt i ugnen i 20
minuter. Strimla salladslöken fint och strö över.
Servering:Servera med jasminris.
FÖR ALLA? Fri från gluten, tektos,
mjölkprotein och ägg, men
kontrollera innehållet i grytbasen.
Dryck:
|
|