GÖR SÅ HÄR:
1.Skala och finhacka schalottenlöken. Skiva champinjonema tunt Skär vitkålen i tändsticks-tunna strimlor. Skala och riv ingefäran fint
2.Fräs schalottenlök, champinjoner, vitkål, ingefära och bongroddar i en het panna i 2 msk olja, 2-3 minuter. Lyft ur och låt svalna.
3.Tillaga nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Klipp nudlarna med en sax i mindre bitar (de blir då mer lättarbetade).
4. Skär salladsloken fint Skala och grovriv moroten. Blanda Idk, grönsaker,
nudlar, socker och soja.
5. Blöt en ren kökshandduk och krama ur. Lägg den på köksbänken. Doppa 1
rispapper i taget ca 30 sekunder i hett vatten. Lägg det på handduken. Lägg 2-3
msk av röran i mitten, vik in kanterna och rulla till en rulle. Skär i mindre
bitar.
Servering: Servera med sweet chilisas.
Dryck:
|