|
Fisksoppa med dill och rotfrukter
Ingredienser för 4 personer
Ingredienser
- 300 g frysta torsk och laxtärningar
- 6 minibaguetter fullkorn
- 5 dl kyld fisk och skaldjurssoppa
- 5 dl hönsbuljong (vatten och buljongtärning eller fond)
- 2 1/2 dl matlagningsgrädde
- 550 g frysta rotfrukter
- 1 ask (à 20 g) färsk dill
- salt och peppar
- 1 citron
|
Skriv ut denna sida |
Gör så här
- Tina fisken.
- Grädda baguetterna enligt anvisningen på förpackningen.
- Koka upp fisk- och skaldjurssoppan med buljong och grädde.
- Lägg i rotfrukterna och koka dem några minuter. Hacka dillen. Tillsätt fisk och dill och koka upp. Smaksätt med salt, peppar och några droppar citronsaft.
- Servera fiskgrytan med baguetterna.
Dryck:
|
|