Fisksoppa med dill och rotfrukter
Ingredienser för 4 personer

Ingredienser

  • 300 g frysta torsk och laxtärningar
  • 6 minibaguetter fullkorn
  • 5 dl kyld fisk och skaldjurssoppa
  • 5 dl hönsbuljong (vatten och buljongtärning eller fond)
  • 2 1/2 dl matlagningsgrädde
  • 550 g frysta rotfrukter
  • 1 ask (à 20 g) färsk dill
  • salt och peppar
  • 1 citron

Skriv ut denna sida

Gör så här

  1. Tina fisken.

  2. Grädda baguetterna enligt anvisningen på förpackningen.

  3. Koka upp fisk- och skaldjurssoppan med buljong och grädde.

  4. Lägg i rotfrukterna och koka dem några minuter. Hacka dillen. Tillsätt fisk och dill och koka upp. Smaksätt med salt, peppar och några droppar citronsaft.

  5. Servera fiskgrytan med baguetterna.

Dryck: